Фитнес с Милена Иванова и как да открием любовта

Фитнес с Милена Иванова от "Процъфтяваща връзка с Милена"

Здравейте приятели искам да споделя с вас една моя впечатляваща гостенка, която след като беше чела мои статии реши да се свърже с мен и да се възползва от опита ми в тренировките.

След кратък разговор и разменени няколко мейла тя реши да ми дойде на гости в моят домашен фитнес създаден по време на пандемията с Covid 19.

Сега искам да ви представя Милена Иванова от „Процъфтяваща връзка с Милена“, която е помогнала на много дами да срещнат любимия си човек.

Разбира се полюбопитствах как точно въздейства върху психическата настройка на клиентите си, за да срещнат точния човек и спътник в живота.

Аз самият вярвам силно в силата на мисълта и как определена настройка може да въздейства върху постигането на целите ни.

Като пример за това веднага мога да посоча и Методът на Гейбриъл, който спомага за отслабване, когато сме в задънена улица.

Тъй-като Милена предвид ангажиментите си с клиенти и допълнителните квалификации, с които се занимаваше беше направила кратка пауза от последната си тренировъчна активност, реших да направим лека тренировка включващи упражнения с активация на голям брой мускулни групи.

Фитнес упражненията на Милена Иванова

 

Фитнес с Милена Иванова

 

От всяко упражнение направихме по 3 серии с по 12-15 повторения.

  1. Изтласкване на щанга над глава в комбинация с клек и лицева опора върху лоста.
  2. Бългаски клек с дъмбели
  3. TRX клек в комбинация с гребане за гръб
  4. Дълбок клек с пудовка
  5. Хип-тръст (активация на глутеус) със задържане
  6. Трицепсово разгъване на скрипец
  7. Бицепсово сгъване на щанга с крив лост
  8. Коремни преси

След тренировката я поканих в къщи да изпием по един протеинов шейк и да науча малко повече относно дейността и‘.

Ето и какви тайни ми сподели тя:

Милена Иванова от „Процъфтяваща връзка с Милена“ разказва

Преди да тръгнеш да търсиш отчаяно любовта в лицето на мъж, потърси я първо в себе си.

Много често срещам клиентки, които копнеят за любов отвън, а сами на себе си не си я дават.

Забравят за себе си, своите интереси, това, какво им доставя удоволствие.

Забравят да се погрижат за нуждите и желанията си, а чакат и търсят отвън да се появи принцът на белия кон, който да им даде тази любов, внимание, ангажираност, време, подаръци, забавление. Няма такъв филм.

Първо даваш на себе си това, което искаш да получиш. Поставяш стандарти как искаш да се отнасят към теб, като сама имаш това отношение към себе си.

 

Процъфтяваща връзка с Милена

 

Ако гледаш на любовта през призмата на „Няма свестни мъже“, „Мъжете са лъжци и манипулатори“, „Мъжете не искат връзка и ангажименти, а търсят само развлечение“, „Любовта боли“, ти тогава излъчваш тази енергия на липса, страдание, негативизъм, разочарование, болка и гняв.

Законът на привличането

А каквото повикало, такова се обадило. Тук се активира Закона на привличането.

Бъдейки в такова емоционално състояние, най-много да привлечеш мъж, които да натисне точно тези бутони в теб, да сложи сол в раните ти и какво ще се случи тогава мислиш?

В теб ще се затвърди негативното убеждение – „Ето, бях права, няма достойни мъже…Любовта носи само разочарование и страдание.“ и др.

За да излезнеш от омагьосания кръг, отработи емоциите от енергийното си поле.

Работя с клиентките си на съзнателно и подсъзнателно ниво да преработят страховете, ограничаващите си убеждения, минали травми, болки и разочарования от предишни любовни отношения.

Освен, че съм женски треньор, аз използвам и холистичен подход – K-power инструктор съм и REMAP фасилитатор.

Това са методи от енергийната психология, които помагат да се освободят задържаните, потискани и отричани чувства и негативни емоции по много фин, но дълбоко и трасформиращ начин, за да настъпи вътрешен мир, хармония и тялото да се успокои.

Тогава излъчването се променя. Клиентите поглеждат с други очи на предищните си връзки, намират скритите, но ценни уроци, намират и осъзнават собствените си сили, качества и достойнства, заживяват с вяра и любов в сърцето си.

 

Милена Иванова фитнес тренировка

 

Започват да гледат с други очи на себе си – да се обичат и приемат, да изразяват своите ценности, желания и мечти без страх.

Когато имат ясна визия за това за каква връзка копнеят, кой е подходящият за тях партньор, как ще го разпознаят – Вселената започва да откликва на тази вибрация и да се появяват все повече свестни и достойни мъже, които искат връзка и семейство.

Това се случи и с мен, това е моята лична трансформация, която отне много дълъг период от цели 7 години, докато накрая болката ми от това, че нямах любов в живота ми се превърна в най-голям катализатор на промяна.

След като четенето на книги и посещаване на курсове и уебинари не ми помогнаха – на теория знаех нещата, но на практика не ми се получаваше, тогава инвестирах в себе си като се доверих на специалист, който да ме преведе по пътя.

Така изминах пътя от тъжна, отчаяна, самотна и неуверена жена до жена, която обича и приема себе си, жена, която привлече мъжа и както си бях пожелала – само 6 месеца след запознанството ни заживяхме заедно, а след година съвместно съжителство се сгодих.

Сега съм щастлива, преливаща от любов и подготвям нашата сватба.

Вярвам, че светът е за двама и мога да ти помогна да премахнеш всички пречки в себе си пред любовта, за да привлечеш прекрасен мъж и създадещ любяща, щастлива и хармонична връзка.

Споделете в социалните мрежи
FacebookGoogle+TwitterLinkedInPinterest

Автор: Светослав Ковачев

Лицензиран фитнес инструктор. Автор на над 80 статии, свързани със здравословно хранене, фитнес програми и тренировъчни принципи.

Биография