Протеин бар София 1-ви рожден ден

На 05.11.2017г се навърши една година от откриването на Протеин бар в София.

На събитието имаше много гости от фитнес средите, които тестваха различни протеинови напитки предложени от Протеин бар София.

Беше направена презентация на новите продукти на Цветита Хербал, също така имаше много подаръци за гостите.

 

cvetita herbal

 

Като казах гостите, веднага се сещам за един гост, който изпъкваше от останалите със своите зелени тиранти и червен микрофон в ръка.

Сигурно вече се досетихте кои визирам: Mr. 3Hours моя стар приятел и тренировъчен партньор Мартин Гергов, с който в последствие направихме и едно фитнес интервю.

 

Martin Gergov i Svetoslav Kovachev

 

Протеин бар София се беше подготвил отлично за празненството, като освен различните видове протеинови шейкове имаше и плодови протеинови десерти с чиа, малини, боровинки, нар и ягоди, здравословни и вкусни, направо да си оближеш пръстите.

 

 

Кулминацията на рожденият ден беше  представянето на специално изработената  протеинова торта от екипа на Протеин бар София за случая.

 

1-ви рожден ден на Протеин бар София

 

Тортата беше изключително ефектна, вкусна и задоволяваща протеиновият дефицит на всеки трениращ.

Ако имате скоро рожден ден не се колебайте, а си поръчайте подобна торта, със сигурност ще изненадате приятно гостите си, които избягват нездравословните храни!

Ако минавате през Студентски град задължително посетете Протеин бар София. Там ще намерите протеинова закуска с лимец, с овесени ядки, протеинов чийзкейк, който е покрит със специален блат, протеинов кейк с киноа, протеинови фибри, протеиново мляко с ориз, протеинов йогурт с чиа, чиа с плодове и протеин, домашни протеинови вафли, протеинови веган топчета с оризов и конопен протеин и богат набор от протеинови шейкове.

Save

Save

Save

Споделете в социалните мрежи
FacebookGoogle+TwitterLinkedInPinterest

Автор: Светослав Ковачев

Лицензиран фитнес инструктор. Автор на над 80 статии, свързани със здравословно хранене, фитнес програми и тренировъчни принципи.

Биография