Кардарин ГВ (Cardarine): ефекти и употреба

Кардарин (Cardarine)

Кардарин  (Cardarine) е химично вещество, разработено през 90-те години, за да предотврати и лекува образуването на тумори в дебелото черво, простатата и гърдите при жените.

Изследванията, направени в началото на 2000-те, установяват, че Кардарин ГВ успява да спре метаболитните нарушения като затлъстяване и диабет чрез специфични генни приоми.

Предвид развитието на науката и изследванията върху Кардарин, културистите започват да употребяват ГВ , използвайки го за увеличаване на издържливостта и топенето на мазнини.

Способността на Кардарин ГВ да изгаря мастната тъкан, да подобри възстановяването и драстично да увеличи издържливостта, прави този продукт основен в подготовката на всеки спортист.

При изследванията на Кардарин не са открити никакви вреди и странични ефекти за последните 20 години, ето защо ГВ  се превръща в легенда в света на спорта и атлетиката.

 

probolan za muskulna masa i relef

 

 

Предимства и приложение на Кардарин ГВ 

 1. Кардарин ГВ  е „най-силният бустер на издръжливостта“ – използва се от елитните спортисти и културисти.
 2. Повишава нивата на енергия, с което тренировките могат да се удължат.
 3. Намалява времето за възстановяване – което означава, че можете да тренирате всекидневно, без да чувствате умора.
 4. Топи бързо мазнините, но не е катаболичен. Това означава, че ще запазите мускулите си, докато мазнините се изгарят.
 5. Ще постигнете незабавни и забележими резултати, буквално още след първата доза.
 6. Осигурява най-чистата енергия: тази на мастните депа.
 7. Ефектът продължава до 12 седмици след прекратяване на приема.
 8. Кардарин може да се комбинира с почти всичко.
 9. Кардарин може да се използва както при релеф, така и в период на качване на чиста мускулна маса.
 10. Cardarine ще ускори резултатите ви независимо от вида на тренировката.
 11. Дава ви общо усещане за здраве и тонус. Ще се почувствате невероятно, докато го използвате.
 12. Не са съобщавани странични ефекти като чернодробна токсичност или други.
 13. Cardardine ви позволява да отслабнете, като използвате мазнини за енергия, а не за въглехидрати.

Действие на Кардарин ГВ  (Cardarine) върху мускулните влакна

 

кардарин действие и цена

 

Изследването на Уей Чен от 2015 г. и колегите му  установи, че драматичното увеличение на гена на PPAR в бавно съкращаваните мускулни влакна увеличава употребата на кислород, което води до повишена издържливост. Увеличената издръжливост се наблюдава при лабораторни изследвания на мишки с нормално доставяне на кислород при експериментите. Всичко това доказава, че Кардарин ГВ повишава издръжливостта и времето за възстановяване на скелетната мускулатура.

Друго изследване на PPAR5 агониста ГВ доказва подобряването на издържливостта на движението, като там е установено, че разклонените вериги аминокиселини BCAA не са били включвани като източник на енергия и това води до запазване на мускула от разпад, както нормално се случва при тежки физически натоварвания.

При диета, богата на мазнини, с която са хранени мишките, след прием на Кардарин се установява, че те губят мастна тъкан, което предполага, че препаратът може да предотврати затлъстяването и да помогне за контрола върху теглото независимо от хранителните навици.

Препоръки и указания за дозиране на Кардарин (Cardarine)

Препоръчителната дневна доза е в порядъка на 10-20 mg в зависимост от теглото на индивида.

Препоръчва се да се започне с 10 mg на ден, за да се възползвате от чувствителността на рецепторите.

Количеството Кардарин от 10 mg дневно е предназначено за подобряване на издържливостта, а съответно при повишаване на дозата – загубата на мазнини регулярно расте.

При лабораторни изследвания е доказано, че дневната доза Кардарин е необходимо да се приеме в интервала между 45-60 минути преди тренировка за максимални резултати.

ГВ е тестван, като за 2-годишен период на проучване не са открити намаляване или стагнация в ефектите му.

Повечето хора си правят цикли с продължителност от 12-14 седмици с 4-6 седмици почивка.

Действието на Кардарин е между 16-24 часа и трябва да се приема 10 mg веднъж дневно или 10 mg веднъж на всеки 10-12 часа, ако се приема с по-висока доза.

Препоръчително е да се използва с кетогенна диета.

Може да се използва заедно с анаболни стероиди и стимуланти от всякакъв вид без нежелани реакции.

Как работи ГВ  Кардарин (Cardarine)

 

Кардарин (Cardarine) мнения

 

Кардарин (Cardarine) стимулира приема на глюкоза от тъканта на скелетната мускулатура. Той изгаря мазнините чрез стимулиране на окисляването на мастните киселини. Предлага се като потенциално лечение на затлъстяването поради способността му бързо да топи мазнините.

Също така за Cardarine се казва, че увеличава HDL със средно 79% (добрият холестерол) и намалява LDL (лошият холестерол) според проучванията.

ГВ  е PPAR6 агонист. Те помагат да се увеличат нивата на HDL от подобрена експресия на транспортиращият холестерол ABCA1.

Нежелани ефекти от Кардарин (Cardarine) ГВ 

Не е сигурно дали има такива, но през последните 20 години не са наблюдавани странични ефекти от всеки, който изучава лекарството.

Кардарин (Cardarine) ГВ  е тестван освен при здрави индивиди, но и при такива с вредни навици (като пиене на алкохол, употреба на наркотици и тютюневи изделия). Няма доказателства дали има вреди от приема му върху хора с нездравословен начин на живот.

С тези си положителни качества Cardardine добива популярност за употреба от дълги периоди от време. В някои изследвания дори има признаци, показващи изчезване на диабета, затлъстяване, дислипидемия и много други заболявания.

Имайте предвид, че това проучване е направено при лабораторни мишки, на които са били давани количества от 400 mg на ден.

В експеримент от 2008 г., направен върху  рак на гърдата и рак на дебелото черво доказва, че PPAR агонистът Кардарин (Cardarine) ГВ  е безопасен за употреба и потиска растежа на раковите клетки.

Националният институт по здравеопазване в САЩ потвърди без съмнение, че Кардарин (Cardarine) ГВ  инхибира /спира развитието/ на множество ракови заболявания в човешките клетки.

повишаване на тестостерона

Save

Save

Споделете в социалните мрежи
FacebookGoogle+TwitterLinkedInPinterest

Автор: Светослав Ковачев

Лицензиран фитнес инструктор. Автор на над 80 статии, свързани със здравословно хранене, фитнес програми и тренировъчни принципи.

Биография