Живей здравословно с Биляна Йотовска

Биляна Йотовска плейбой

Днес специално заBilyana Yotovska gola Вас читатели ни гостува Биляна Йотовска един от най-известните модели в България.

Биляна е била не веднъж на кориците на едни от най-известните мъжки списания, като Максим, Плейбой, Макс и Мр. Биг, както и на много развлекателни такива като: Блясък, Тя, Белла и др.

Тя не веднъж е прославяла България на елитни международни фитнес и бодибилдинг състезания, както и на екрана на FTV с красивото си докоснато от Бог тяло.

Ето какво тя ни сподели относно здравословния начин на живот:

Здравей Биляна, какви са най-често срещаните грешки на българската домакиня в кулинарен аспект според теб?

– Все по-рядко българската домакиня готви! Няма нищо по-хубаво и здравословно от домашно приготвената храна.

– Както на всички ни е известно в този забързан и динамичен живот хранителните навици почти се губят и често се консумират некачествени, бързи храни. Как може да се справим с този задълбочаващ се проблем и как да подобрим хранителният си режим?
Гответе здравословно с Биляна Йотовска

Тук ще откриете голям избор от здравословни и диетични рецепти за домашно приготвяне.

– За да се избегне консумацията на фаст фууд аз препоръчвам да се носи храна в кутия, когато сме навън цял ден или поне сурови ядки и плод.

В българското семейство все още дамите са домакини и се грижат за приготвянето на храната. Ти като майка и съпруга може ли да ни дадеш рецепта за бърза и здравословна семейна вечеря?

– Разбира се. Прясна и свежа сезонна салатка и филе на тиган или грил. Бързо, лесно и полезно.

Днес все повече възниква проблем със затлъстяването при най-малките. Какви съвети би дала на майките, а защо не и на бащите във връзка с правилното и балансирано хранене на децата ни?

Биляна Йотовска – Децата се учат от нас и нашите навици, така че първо храненето и кулинарната култура на родителите трябва да е ок! И все пак – да предпочитат плод пред солети например! Да избягват пакетирани сладки неща ..

Освен правилното хранене и тренировките какво още би спомогнало за постигането на желаните резултати и красива фигура?

– За мен най-важно е постоянството!

Неоспорим е фактът, че една дама би искала да изглежда модерна и привлекателна винаги дори и във фитнеса. Ти как постигаш този блестящ ефект?

– Аз залагам на собствената си марка разбира се CODE FIT! Линията ни спортни луксозни екипи е на пазара от няколко месеца и се радва на голям успех и популярност сред дамите. По този проект работим съвместно с моята колежка и приятелка Дани Тодорова.

Code Fit с Биляна Йотовска

Биляна Йотовска фитнес бикини Фитнесът, мода ли е или временно течение?

– Необходимост е! Защото спортът е здраве…

Вече сме свидетели как се появяват нови стилове във фитнеса: боди-пъмп, фит-бал, power-yoga, пилатес, боди-комбат, канго-джъмп, спининг и др. Какво ти е мнението за тях и как би ги съпоставила с фитнес тренировките с тежести и машини?

– За разнообразие са добре, може да се съчетават идеално със стандартните силови тренировки. Аз включвам много от кросфита в режимите си.

В заключение какво би пожелала на нашите читатели, както и на бъдещите и настоящи твои последователи?

– Здраве – това е най-важното !

ThermaCuts отслабване без диета

Save

Save

Споделете в социалните мрежи
FacebookGoogle+TwitterLinkedInPinterest

Автор: Светослав Ковачев

Лицензиран фитнес инструктор. Автор на над 80 статии, свързани със здравословно хранене, фитнес програми и тренировъчни принципи.

Биография