Бързо отслабване с фитнес

бързо отслабване с фитнес

Как Боби смъкна 21 килограма с фитнес тренировки?

Бързо отслабване, съчетано с мотивация, дадоха чудесни резултати при Борислав. Кратка история за това, как той успя да свали 21 кг от теглото си.

Как започна всичко и как успях да мотивирам още един човек да промени живота си и да прекрачи прага на фитнеса?

Бяхме се събрали стари приятели от студентските години в Парадайс Мол на кафе и от сладките истории в миналото се прехвърлихме в настоящето и бъдещето.

Постепенно разговорът премина от житейските теми на фитнес тематика. Защо е добре да се спортува и как да вдъхнем живот в годините. Просто един поглед към бъдещето и здравето.

Боби, обикновен мъж на 39 години, се беше оставил на ежедневието и работата в офиса. Животът му беше едно скучно еднообразие. Пушеше по 2 кутии цигари на ден. Хапваше каквото му падне. Физическата му активност се изчерпваше с натискането на клавиатурата.

След кратък разговор, съпоставихме плюсовете и минусите на здравословния срещу нездравословния начин на живот, както и бъдещето, свързано с тях. Съвсем скоро той ми се обади с желание да го поема във фитнеса и да му обърна внимание. Зарадвах се, че съм успял да наклоня везните в правилната посока. Изготвих му хранителен и тренировъчен режим и заедно прекрачихме прага на фитнеса. В началото започнахме с много лека физическа активност. Слаби натоварвания, предимно аеробни. Плавна адаптация и ниски стресови нива на организма.

Боби усети още в самото начало негативния ефект от цигарите и постепенно в рамките на месец ги отказа напълно. С това той направи една огромна крачка по пътя на здравословния начин на живот. Парите, спестени от цигари, той реши да инвестира в себе си за едно по-добро бъдеще.

След едномесечен период на тренировки във фитнес залата, решихме да започнем приема на фет бърнър и суроватъчен протеин за мускулно възстановяване. Тъй-като пазарът на хранителни добавки е огромен, а изборът труден, решихме да се доверим на нещо изпитано с гаранция за качество, а именно продуктът на английската компания Grenade Black OPS. В състава на фет бърнъра присъстват само натурални съставки, подпомагащи процеса на термогенеза и топене на мазнините в тялото.

Резултатите не закъсняха – след 3 месеца прием на Grenade black ops, кантарът показа -21 кг загуба на тегло. Боби свали излишните килограми и се чувства след всяка изминала тренировка по-лек и по-жизнен. Той обяви война на мазнините и направи първата крачка. Сега продължава напред до достигане на целта си. Спорт и здраве ръка за ръка.

фетбърнър за мъже Black OPS

Най-ефикасният фетбърнър за мъже Black OPS

ThermaCuts отслабване без диета

Save

Save

Save

Споделете в социалните мрежи
FacebookGoogle+TwitterLinkedInPinterest

Автор: Светослав Ковачев

Лицензиран фитнес инструктор. Автор на над 80 статии, свързани със здравословно хранене, фитнес програми и тренировъчни принципи.

Биография