Хвани си фитнес гадже

гадже от фитнеса

Пиша тази статия по повод един интересен разговор от две млади дами в сауната на елитен столичен фитнес. Разговорът се въртеше естествено около мъжете, но най-интересният момент дойде, когато едната дама въздъхна отегчено: „Няма ли тук някой да ни забележи и да ни обърне внимание?“

фитнес пулс

Искате гадже със стегната и атлетична фигура? Чудите се къде да го намерите? Дискотеките и баровете са тъмни и шумни, а всички са добре прикрити под дрехите си…

метадрол за мускулна маса и сила

В сладкарница едва ли ще срещнете обекта на желанията си, нагъващ калорийни бомби от торти и други сладки изкушения. Отговорът е един и това е фитнес залата.

фитнес гадже

За целта е хубаво да имаме и някаква доза самокритичност, не може току-що влезли в залата, с фигура далеч от разбиранията ни за красота да се надяваме да спечелим сърцето на срещуположния пол с тяло на гръцки бог или богиня.

Друго много важно условие е винаги да спазвате отлична, лична хигиена. Никой не обича телесните аромати носещи се от потен индивид, а и знайте, че всеки страни от него. Така една скромна инвестиция от дезодорант би била един съществен плюс. Преди тренировка винаги би бил добър вариант да си пръснете и малко парфюм в случай, че защитата на спрея за под мишници се пропука.

ThermaCuts отслабване без диета

Ако фитнесът, в който тренирате не предлага кърпа, а вие се потите повече, е хубаво да си носите и да я постилате върху уреда, на който тренирате. Едва ли има някой, който би легнал с удоволствие върху изпотения от вас уред дори и, ако сте най-голямата красавица или красавец с аромат на теменужки.

Прическата: когато излизате вечер на парти, винаги сте с добре оформена стилистично коса, но защо и по време на фитнес да не е така, все пак целта е една и съща? Тук дамите могат да пропуснат екстеншъна и буклите, но с вързана на кокче коса едва ли бихте изглеждали особено привлекателно, по мое лично мнение като ценител на женската красота, този вид прическа е просто шокираща мъжете.

При мъжете, разполагащи с коса доста по-лесно и на място може да се оформи прическата, а за тия без: в стил Джейсън Стейтъм е ясно – пуснете я от едната страна по-дълга и така прикрийте темето. Във фитнеса няма вятър, така че не се притеснявайте! Това последното беше шега. 🙂

фитнес облекло

Облеклото
Вече фитнес индустрията започна да създава специални модни линии облекла за фитнес. Както във всичко останало, фитнес стайлингът вече не е изключение. Добре би било да подберете стила и цветовете предвид размерите на тялото си, но имайте предвид, че по-ярките цветове винаги привличат вниманието. Пример в природата са мъжките пауни и пуяци… 😉

как да си намерим фитнес гадже

След като сме изпълнили горните препоръки, е хубаво да помислим как да провокираме срещуположния пол? Отговорът е многозначен, а вариациите са много, но най-важното е целенасочена и стриктна тренировка, символ на отговорност във всяко едно отношение!

най-силнят фетбърнър за жени grenade killa ketones

Най-силнят фетбърнър за жени Grenade Killa Ketones

Save

Save

Споделете в социалните мрежи
FacebookGoogle+TwitterLinkedInPinterest

Автор: Светослав Ковачев

Лицензиран фитнес инструктор. Автор на над 80 статии, свързани със здравословно хранене, фитнес програми и тренировъчни принципи.

Биография