5 Фитнес навика за красиво и стегнато тяло!

фитнес програма за начинаещи жени избор на упражнения и фитнес инструктор

Има много момичета и момчета, които искат да бъдат с красиви фигури, но как да се случи това и с какво трябва да се започне първо? Изграждането и следването на правилни фитнес навици в ежедневието е разковничето.

Навици за поддържане на красиво и стегнато тяло.
Здравейте! Сега ще ви разкажа моята фитнес история и как започна всичко. От 5 години се влюбих в здравословния фитнес начин на живот. Това е беше една от най-големите битки в живота ми досега. Изисква се дисциплина и всеотдайност, но с постоянно и високо ниво на мотивация всичко е възможно!

С информацията от тази статия аз искам да помогна на всички от вас, които биха желали да експериментират как с промяната на фитнес навиците могат да променят и тялото си към по-добро.

Пет важни фитнес навика.

1. Първи фитнес навик: Всяка тренировка е важна.
Когато се събудите трябва да планирате деня си , така че да намерите 1 час за своята фитнес тренировка. Това е важно защото трябва да ви бъде приоритет в ежедневните дейности. Кафето и пазаруване в мола с приятелите може да почака! Ти просто трябва да намериш само един час за тренировка, като след това може спокойно да преминеш към останалите приоритети от графика си за деня!
Основни фитнес съвети за красиво и хамонично тяло.
2. Втори фитнес навик: Дайте 100% всичко от себе си в залата
Давам всичко от себе си докато работя, но и в залата тренирам на 100% и дори и повече! Основата на вашата тренировка трябва да бъде силата за мотивация, изпълнена с труд и упоритост. Резултатите сами по себе си ще го покажат.

3. Трети фитнес навик: Не пропускайте Кардиото
Знам, че е скучно, но трябва да се направи. Повярвайте ми, че това е много важно, както за процесите на изгаряне на мазнините, така и в борбата със заседналия начин на живот. Няма загуба на тегло без кардио, няма релефни мускули без кардио, а най-важното от всичко е, че няма здраво сърце без кардио. Така че дори не се замисляйте да го пропуснете!
Защо не трябва да се пропуска аеробната тренировка.
4. Четвърти фитнес навик: Хранете се с чиста и здравословна харна
Първият и най-важен навик, за да бъдете красиви и желани е избора на храната! Не необходимо да бъдете на строга диета, просто се хранете здравословно! Това е най-добрият навик, който може да изградите, за да ви помогне не само да изглеждате добре, но и да се чувствате добре. Избягвайте заведенията за бързо хранене и полуфабрикатите, както и пакетираните храни. Не забравяйте, че елегантното и красиво тялото се създава в кухнята.
Фитнес съвети за жени
5. Пети фитнес навик: Почивка
Почивката също не е за пренебрегване! Трябва да спите поне 8 часа на ден, ако искате да имате енергия за ежедневните си дейности и тренировка. Дайте нужното на вашето тяло и то ще ви се отблагодари със същото.

Споделете в социалните мрежи
FacebookGoogle+TwitterLinkedInPinterest

Автор: Светослав Ковачев

Лицензиран фитнес инструктор. Автор на над 80 статии, свързани със здравословно хранене, фитнес програми и тренировъчни принципи.

Биография