Фитнес и прически

Велислава Крумова фитнес прически

Трябва ли да ходим във фитнес залата с прическа или е напълно достатъчно да вържем косата с едно ластиче. Едно напълно тривиално и обикновено, често срещано явление по залите. Може би е практично и удобно, може би… Но фитнеса не е ли все пак и малко суета? Защо спортуваме? За да изглеждаме добре, а прическата не е ли част от нас?

Като мъж и ценител на женската красота бих посъветвал дамите желаещи да изпъкнат от останалите: Бъдете поддържани винаги и по всяко време. Никога не знаете, къде и как ще бъдете оценени.

Дали ще е прическа, грим или маникюр знайте, че мъжете го забелязват. Но нека и господата да не бъдат спокойни и неглиже, защото същото се отнася и за тях. Бъдете винаги красиви и желани!

По този повод искам да ви запозная с една стилна, спортуваща дама, допринесла за красотата на много популярни наши звезди и техният неотразим блясък на сцената. Името и‘ е Велислава Крумова и е собственик на верига студия за красота и обучение на фризьори. Подготвила е за сцената много състезателки по фитнес както с прическа така и с професионален грим.

Сигурно сте чували запазената марка „Косара стайл“ мястото, където жените стават още по-красиви и желани, а мъжете се превръщат в принцове. Мястото където тя твори и създава своите шедьоври от прически.

 

Но ето какво тя самата ми призна: Красотата не е само в лицето, красотата е съвкупност от спортна фигура, прическа и грим. Това е правилната формула към която аз се стремя.

Ето защо тя дава всичко от себе си във фитнеса.

Ето как тя спортува и поддържа освен външния си вид, но и тялото си винаги в отлична форма. Една необходима съвкупност към съвършенството.

Както активно работеща жена тя успява да отдели време за 3 тренировки седмично с продължителност от час.

Ако доскоро гледахме билбордове с призива: „Красотата е мисия“ на д-р Енчев, то Вили Крумова казва: Красотата е стил! За записване за фризьорски курсове или просто фитнес прическа  с нея кликнете ТУК.

Бъдете стилни и винаги в отлична форма!

 

Grenade Thermo detonator- за бързо топене на мазнините с доказан ефект.

Grenade Thermo detonator най-силния фетбърнър!

 

 

 

Споделете в социалните мрежи
FacebookGoogle+TwitterLinkedInPinterest

Автор: Светослав Ковачев

Лицензиран фитнес инструктор. Автор на над 80 статии, свързани със здравословно хранене, фитнес програми и тренировъчни принципи.

Биография