Фитнес желанията на жените

фитнес въпроси със Светослав Ковачев

Какво трябва да знаят дамите за фитнеса и как правилно да тренират.
И още доста фитнес въпроси, чиито отговори ще получите сега.

Всяка една дама когато вземе решение за фитнес, обикновено малко или повече е позакъсняла и понапълняла. Желанията, на които съм свидетел в последните няколко години започват с искане за сваляне само на няколко килограма от бедрата и ханша или изобщо не свършват до пълното усъвършенстване на фигурата. Дано Вие сте от втория тип дами и да искате наистина големи резултати.

Светослав Ковачев интервю

Дами питат Светослава Ковачев отговаря на техните фитнес въпроси. Как да отслабнем и влезем бързо във форма.

Тук идва момента, в който искам да спомена, че когато влезете във фитнеса не заемайте единствено на уредите за крака. Само с тяхната употреба няма да постигнете желаните резултати. Тялото се тренира цялостно. Изгарянето на мазнините неможе да се фокусира единствено и само върху определена част на фигурата.

Жените искат бързо отслабване, кои са най-подходящите упражнения и как да ги изпълняват правилно.

Нека обърнем внимание на храненето. Какви са най-често срещаните въпроси или: Кажете ми какво може да ям?
Е тук почти всички знаете, че храните съдържащи прости въглехидрати трябва да бъдат персона нон грата или най-общо казано сладките неща. Интересно е, че всички изтънчени дами като ги питаш с какво се хранят еднозначно казват салати и месо. Така ли и защо не ви личи тогава питам аз? Или покрай салатите и месото пропускат да споменат и десерта… Това не е укор, това е факт.

фитнес за жени със Светослав Ковачев

Почти всички дами са наясно със здравословното хранене и към кои храни да се придържат, но проблема е, че не издържат на изкушенията. Когато волята стане по-силна от апетита тогава и резултатите ще се появят.
А кога ще стане това зависи изцяло от вас мили дами, но не се бавете защото следващото лято наближава и пак ще трябва да разчитате на плажните воали за прикриване на проблемните зони.

най-силнят фетбърнър за жени grenade killa ketones

Grenade Killa Ketones

Споделете в социалните мрежи
FacebookGoogle+TwitterLinkedInPinterest

Автор: Светослав Ковачев

Лицензиран фитнес инструктор. Автор на над 80 статии, свързани със здравословно хранене, фитнес програми и тренировъчни принципи.

Биография