Тренировка за дупе и корем с Любов Бабалеева

любов бабалеева

Няма жена, която да не иска да има стегнати крака, дупе и корем. По тази причина специално за Вас победителката в конкурса: „Лице на World Class Fitness and Spa“ Любов Бабалеева е подготвила няколко интересни упражнения, които се изпълняват с тежестта на тялото и въжета, както и малки тежести на краката.

Целта на тази тренировка е да се избяга от тривиалните фитнес машини и уреди в залата и да се преодолее тежестта на собственото тяло. Нещо, което ни се налага често в различни житейски ситуации и би ни улеснило значително в трудни моменти.

Необходимо ли е загряване? вероятно ще попитате при положение, че се  тренира с тежестта на тялото, което си носим винаги с нас?

Отговорът е „ДА“ загряването на тялото е винаги необходимо, като идеята е да се засили кръвния поток в мускулите, да се увеличи гъвкавостта на стави и сухожилията и тялото да влезе в работен ритъм.

За целта използвайте крост-тренажор, велоергометър или бягаща пътека като започнете с ниски тренировъчни режими и в последствие леко увеличите натоварването.

Загряването е достатъчно да бъде с продължителност от 10-20 мин.

Ето и самите упражнения за тренировка на седалищната мускулатура нагледно как се изпълняват.

Упражнения за тренировка на корем без „любимите“ ви коремни преси 🙂

Опитайте нещо по различно и ви гарантирам, че ще стресирате страхотно вашата коремна мускулатура този вид упражнения.

ThermaCuts отслабване без диета

най-силнят фетбърнър за жени grenade killa ketones

Ако имаш проблем с килограмите най-силния фетбърнър за жени Grenade Killa Ketones гарнатирано ще помогне!!!

Save

Save

Споделете в социалните мрежи
FacebookGoogle+TwitterLinkedInPinterest

Автор: Светослав Ковачев

Лицензиран фитнес инструктор. Автор на над 80 статии, свързани със здравословно хранене, фитнес програми и тренировъчни принципи.

Биография