Фитнес тренировки

Днес ще ви разкрия тайната на тренировката за крака на победителката в конкурса „Лице на World Class Fitness and Spa“ – Любов Бабалеева.

Красиви крака и стегнато дупе се нуждаят най-вече от здрава тренировка. Няма лесни неща във фитнеса. Има много труд и упоритост. Резултатите не закъсняват! Това го доказа и Любов, а сега вижте как тренира тя.

  1. Бедрено разгъване. Чудесно упражнение за натоварване на предната част на бедрата. Акцентира само върху тях, без да включва други мускулни групи. Изпълнява се бавно и контролирано, като се фокусирате над предните бедрени мускули.

2. Клек с щанга на рамене. Основно упражнение за цялостно натоварване на долните крайници. Започнете с леки тежести и изпълнявайте правилно за да се предотвратят травми в областта на кръста. Изпълнение: Разкрач – на ширината на раменете, стъпалата леко навън за по-добър баланс. Широк хват на щангата и разполагането и’ в областта на трапеца.

3. Напъди с гири или дъмбели. Тук акцента отново е върху предната част на квадрицепса и седалищната мускулатура. Упражнението значително подобрява баланса на тялото и ангажира стабилизиращи мускули.

4. Мъртва тяга: едно от основните упражнения включващо няколко мускулни групи и даващо обща сила и мускулна маса на тялото. Изпълнява се в два варианта , според широчината на разкрача: Първи класически: с ширина малко повече от ширината на раменете и Втори вариант: известен като сумо мъртва тяга с широк разкрач и колене и стъпала извити навън, а хвата на китките срещуположен.

Любов използва „Мъртва тяга за да натовари основно задната част на бедрата и седалищната мускулатура. В случая тя използва дъмбели.

5. Сгъване на машина за задната част на бедрата. Както вече се досетихте упражнението действа изолирано върху задното бедро.

6. Продължаваме с едно чудесно упражнение патент на Любов за стягане на дупето.

7. Любимото за всички дами упражнение, с което обикновено започват тренировката, а както виждаме тук нашата фитнес инструкторка го дава като последно завършващо тренировката на долни крайници. Последвайте примера и’ и повярвайте ми има защо.

С това тренировката за бедра и дупе с Любов Бабалеева приключи. Очаквайте още тренировки с нея и влезте бързо в желаната от Вас форма.

Тренировка на корем и дупе с Любов Бабалеева

Споделете в социалните мрежи
FacebookGoogle+TwitterLinkedInPinterest