Интервю с Жоржета Янакиева Мис Фитнес модел на Word Class Fitness and Spa

Жоржета Янакиева Фитнес модел на Word Class Fitness and Spa 2016г

Днес ще ви представим една интересна история на една млада дама и как тя стана Фитнес модел на Word Class Fitness and Spa 2016г.

Наш гост е Жоржета Янакиева вижте какво тя сподели за конкурса и подготовката за него.
– Здравей Жужи разкажи ни малко повече за себе си на нашите читатели?
– Здравейте, казвам се Жоржета Янакиева, на 26 години от София, студентка съм в ХТМУ.
– Как се запали по фитнеса и какво те мотивира за тези силни тренировки които правиш?
Тук искам да спомена, че с Жужи тренираме в една зала и винаги съм бил очарован от хъса, с който тя тренира и работните тежести, които тя вдига с лекота.

жоржета- янакиева-фитнес
– Започнах да спортувам активно преди почти 2 години. В началото бях малко неуверена, но в последствие това стана неизменна част от моя живот. Първо почнах само с фитнес, след това се запознах с един от инструкторите в залата Ангел Караиванов, който ме запали по кросфит и кондиционни тренировки. Почнах да съчетавам фитнес с кросфит и мога да кажа, че така се чувствам много по-добре, а и резултатите са на лице.

– Както всички знаем за едно прекрасно тяло не е достатъчно само тренировка, а и добър хранителен режим, сподели на нашите читатели какво включва диетата ти и към кои храни се придържаш?
– Да определено без хранителен режим не става, все пак за постигането на хубаво тяло 70% е хранителния режим, а 30% са тренировките. Диетата ми включва, пилешко месо и риба, зеленчуци, плодове, ориз, сурови ядки, яйца.
– Освен хранителният режим ползваш ли някакви хранителни добавки?
– Пия фетбърнър, глутамин и бцаа.
– Какво любопитно би споделила за конкурса и беше ли пряко засегната от скандала между Любов Бабалиева и Атанас Николаев /избраните за Мис и Мистър World Class 2016г. /.

– Не, аз не бях пряко засегната от този скандал и като цяло страня от тези неща.
– Кога и как реши да започнеш със здравословното хранене?
– Преди да почна активно да спортувам, се храних предимно с така наречените junk foods. Всеки ден пиех по 1,5л кока кола, ядях кроасани, чипсове, пържено, сладко, тестено. Доста вредни храни и напитки, като се има предвид, че само от колата на ден поемах към 120гр. захар и като добавим и от храните ставаха към 200гр, което е изключително много. Благодарение на това, че имам бърз метаболизъм и хубав ген успях да се съхраня слаба. Но при много други хора не е така и трябва да се внимава с вредните храни.
– Когато почнах с тренировките и с този режим нещата се подобриха, но не съвсем. Един ден реших, че освен редовни тренировки ще започна и хранителен режим, спрях колата напълно, само вода и фреш. Съответно резултатите не закъсняха, само след месец вече бях значително по изчистена и с релефна преса.
жоржета янакиева-фитнес
– От разговора ми с теб по време на рождения ден на World Class разбрах, че си поканена да участваш в конкурса: ТЯЛО НА БЪЛГАРИЯ „НАЙ-ЕЛИТНИЯ КОНКУРС ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ“ но още тогава ти нямаше желание за това. Каква е причината за това?
– Да отказах участие в този конкурс, защото нямах желание да участвам.

– Какво мислиш за представянето на Любов Бабалеева избрана за Мис World Class 2016г. и изобщо за регламента на конкурса?

22
– Изглежда страхотно в много добра форма е. Относно регламента на конкурса имаше доста недоволни и от сбора на лайковете. В регламента беше упоменато , че искат 3 снимки, портретна, по бански и в цял ръст. Аз имах 9 снимки, Любов беше с 1, други бяха с по 4-5. Имаше хора с колажи, но в крайна сметка организаторите явно нямаха проблем с това кой с колко снимки е. Накрая събраха лайковете и който беше с най-много спечели.
– Благодаря ти за това интервю и отделеното време за него и ти пожелавам успешна фитнес кариера!

Споделете в социалните мрежи
FacebookGoogle+TwitterLinkedInPinterest

Автор: Светослав Ковачев

Лицензиран фитнес инструктор. Автор на над 80 статии, свързани със здравословно хранене, фитнес програми и тренировъчни принципи.

Биография